CASALS D’ESTIU DE BESCANÓ 2020

Ampliem termini preinscripcions als Casals d’Estiu de Bescanó!

Copia de Inscripcions (2)

 

S’obren les preinscripcions online del Casal d’Estiu de Bescanó 2020:

Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s’està treballant en un marc estratègic que permeti la realització de les activitats de lleure per a infants i joves garantint les condicions necessàries per a la protecció de la seva salut davant la COVID-19 .

Per aquest motiu i per tal d’adaptar-nos a les noves directrius que conformaran aquest marc estratègic, des del Geb Bescanó i amb la col•laboració de l’Ajuntament demanem a les famílies que qui vulgui inscriure els seus fills al Casal d’aquest any ens ho comuniqui per tal que puguem organitzar-nos millor i oferir un casal més segur i adaptat a la nova situació.

Som coneixedors, per la situació excepcional que estem vivint, que no podem donar-vos tota la informació que us faria falta per formalitzar la inscripció tal com s’havia fet fins ara, però des del Departament de Salut encara no estan establerts els protocols a seguir en les activitats del lleure a Catalunya i per tant no sabem quines activitats es podran dur a terme i quines no i en quines condicions.

Us demanem la preinscripció sense la formalització del pagament. Quan es disposi de més informació aquesta es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament i podreu continuar el procés d’inscripció si es creu convenient, un cop disposeu de tota la informació.

La preinscripció als Casals de Bescanó es durà a terme de l’11 al 24 de maig a bescano.cat clicant a l’apartat d’inscripcions.

Per qualsevol consulta us podeu dirigir a comunicacio@bescano.cat.

#BescanoesEstiu
#BescanoesCasal
#BescanoesJoventut