NOTA DE PREMSA – Bescanó obrirà una nova aula de P0 el pròxim curs 18-19

L’ajuntament de Bescanó obrirà a partir del curs vinent nova aula de P0 ampliant la seva línia educativa.

D’aquesta manera un infant podrà cursar tota la seva etapa educativa des de P0 fins a l’entrada de la universitat sense moure’s de Bescanó.

Aquesta actuació respon a la voluntat de l’equip de govern d’oferir un espai pels nadons de Bescanó i donar resposta a les necessitats de les famílies del municipi.

Segons Pere Lluís Garcia, alcalde de Bescanó, “l’obertura de la nova aula P0 és una demanda del municipi. El nostre grup portava aquest punt en el programa electoral i, per aquest motiu cada any ho hem ofertat. Aquest és el primer any que ho podrem portar a terme”

“Estem molt satisfets pel grau de demanda d’aquest servei municipal. Treballem per conèixer de primera mà les necessitats dels bescanonins i bescanonines, és per això que vam elaborar una enquesta a les famílies del poble per saber quina era la demanda”, ha afegit Garcia.

L’obertura de l’aula suposa una inversió econòmica, ja que es tracta d’un servei en funció de la demanda. La ràtio que marca la llei a les aules de P0 és d’un màxim de 8 alumnes amb 2 educadors.