AJUDES A ESPORTISTES

La Diputació de Girona ha obert la convocatòria per ajudes a esportistes gironins menors de 20 anys que participen en competicions individuals i no professionals que són participants o medallistes en campionats del món, d’Europa o d’Espanya.

Per tal d’acollir-se a aquestes ajudes s’ha de tramitar a través de l’Ajuntament de Bescanó, el qual ha de tramitar aquests expedients d’ajudes.

Es pot trobar les bases de la convocatòria i tota la informació detallada en el BOP núm. 24 de 4 de febrer de 2019 o clicant a l’enllaç següent:

 

http://www.ddgi.cat/web/servei/3462/programa-a5-suport-als-programes-municipals-d-ajuts-als-esportistes-gironins-que-participen-en-competicions-individuals-2019

 

L’Ajuntament ha obert un període per què els esportistes empadronats a Bescanó i que reuneixin les condicions de les bases es puguin presentar i optar a les ajudes.

L’import concedit d’aquestes ajudes va dels 200€ als 1.000€ depenent de la puntuació obtinguda.

El termini per presentar la documentació a l’Ajuntament finalitza el 31 d’agost de 2019 i caldrà aportar la còpia del DNI, la modalitat d’esport, el nivell de competició i la data de l’esdeveniment.

Per qualsevol dubte es pot contactar amb l’Ajuntament per telèfon o per correu electrònic: ajuntament@bescano.cat