SERVEI ESPAI FEINA PER A LES EMPRESES DE BESCANÓ

Des d’inici d’any l’Ajuntament de Bescanó i l’Àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal del Gironès oferim el servei Espai Feina al municipi.  Espai feina és un servei d’assessorament, orientació i acompanyament a la inserció dirigit a persones que cerquen feina o volen millorar la situació laboral. Disposem d’un espai on els ciutadans/es reben assessorament en itineraris d’inserció, orientació en la prospecció d’empreses i del mercat de treball, activitats formatives professionals, borsa de treball i un espai per consultar les ofertes laborals.

Espai feina també ofereix un espai de suport i atenció a les empreses del municipi per difondre les ofertes de treball i cercar els perfils més adequats en els processos de selecció mitjançant una borsa de candidats locals. Per altra part, Espai Feina ha organitzat el Pla de formació amb l’objectiu de satisfer les necessitats formatives demandades per les empreses.

Per això, us convoquem el proper dimecres 22 de gener a les 20.30h al Hotel d’entitats de Bescanó per explicar-vos en detall el servei i recollir les vostres consultes i suggeriments.

 

espai feina