Oberta la inscripció a la 1a Fira d’Art Contemporani Emergent de l’Ajuntament de Bescanó “FACE BESCANÓ 2020” que es durà a terme el diumenge 29 de març juntament amb la 25a Fira de l’Embotit de Bescanó.

Arriba la primera edició de la Fira d’Art Contemporani Emergent de Bescanó, FACE BESCANÓ 2020, que es converteix en una plataforma perfecta per fomentar i donar suport a la professionalització dels joves creadors de la província de Girona i d’arreu de Catalunya, Espanya i el món.

Coincidint amb la fira tradicional de l’Embotit de Bescanó, FACE BESCANÓ, a banda de poder comptar amb l’assistència de professionals i amants del sector de l’art, un dels altres objectius és atraure el públic habitual que visita la Fira de l’Embotit de Bescanó i donar l’oportunitat que puguin gaudir d’aquest magnífic esdeveniment artístic i alhora que tota la gent que així ho desitgi puguin participar de les activitats paral·leles -com les visites guiades i la conferència sobre art-gastronomia- que donaran més valor a aquest nou certamen.

En aquesta primera edició de FACE BESCANÓ, es durà a terme una visita guiada tant al migdia com a la tarda, i una conferència a càrrec de Jaume Fàbrega i Colom, que és un historiador, periodista, crític d’art i consultor gastronòmic català, i és professor de gastronomia de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de La Universitat Autònoma de Barcelona.

FACE BESCANÓ es celebrarà el dia 29 de març de 9:00 h a 20:00 h al Casc antic del municipi i ha estat organitzada per Xavier Santos (Artisticus) i Alexandra Planas (gestora cultural) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bescanó.

Des de l’organització esperem que aquesta primera edició de FACE BESCANÓ tingui molt d’èxit amb un gran nombre de públic assistent, que podran gaudir de les excel·lents obres d’arts, que es mostraran a llocs tant emblemàtics com: el hall del Teatre, la cafeteria del Teatre, les aules Rosa Maria Cabré i les esglésies de l’Assumpta i Sant Llorenç del municipi.

 

Per participar en la preselecció per a l’admissió a la primera edició del “FACE BESCANÓ 2020” els artistes hauran d’aportar documentació i enviar-la al mail cultura@bescano.cat de l’Ajuntament de Bescanó i/o contactant al telèfon 972440005 de les 8:00 a les 15:00 h ABANS DEL 28 DE FEBRER.

 

Consulteu les bases del FACE BESCANÓ 2020 en el document adjunt.

 

Sense títol