NOTA DE PREMSA – L’Ajuntament de Bescanó obté el segell per a la qualitat i transparència de la informació

L’Ajuntament de Bescanó ha obtingut per segon any consecutiu la distinció del Segell InfoParticipa per a la transparència de la pàgina web municipal, aconseguint un 84,62% dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCPP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’entrega dels guardons, va tenir lloc ahir, dimecres 25 d’abril a l’Auditori del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona en el marc d’una jornada sobre la transversalitat de la transparència i comunicació.

Aquesta és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) segons la informació que facilita cada ajuntament a través del seu web i que permet que qualsevol ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos econòmics i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d’una marca de qualitat que dóna garanties credibilitat i facilita l’accés al ciutadans de la informació pública de l’ajuntament d’una forma senzilla i àgil.

L’Ajuntament, molt satisfet

Les dades obtingudes per l’Ajuntament de Bescanó signifiquen un el manteniment amb un petit augment respecte l’any passat, quan complien el 82,69% dels punts.

Per Pere Lluís Garcia, alcalde de Bescanó, l’obtenció d’aquest segell és una mostra de la feina feta des de l’ajuntament i de l’aposta per millorar en matèria de transparència i qualitat de comunicació.

Garcia remarca que “continuarem realitzant canvis i modificacions a la pàgina web perquè sigui de fàcil accés per als ciutadans i segueixi actualitzada. La informació i la transparència al ciutadà és un valor que apliquem dia a dia, aquest segell és un reconeixament a aquesta feina“.