NOTA DE PREMSA – L’Ajuntament de Bescanó instal•la càmeres de lectura de matrícules als accessos de les Urbanitzacions del municipi

Tres càmeres amb lectura de matrícules han entrat en funcionament a principis d’any a Bescanó.

Les càmeres de seguretat amb lectura de matrícules s’han instal·lat als accessos al Parc Urbanitzat de Montfullà des de l’N 141e i als de la Urbanització de Maslllunès, des d’Anglès i des d’Estanyol (GI-540).

La instal·lació de les càmeres es fa després de la petició veïnal, gràcies a les reunions que l’alcalde, Pere Lluís Garcia, ha realitzat periòdicament amb els veïns dels diferents pobles de Bescanó.

Amb aquesta mesura, l’Ajuntament vol millorar la seguretat de les urbanitzacions, tenint en tot moment el control dels vehicles que hi accedeixen, ja que aquestes son una de les zones més vulnerables del municipi. A més, el sistema permetrà que els Mossos d’Esquadra estiguin informats de forma immediata en el cas de que es detecti algun vehicle sospitós.

En un futur i en funció dels resultats obtinguts es preveu l’ampliació a altres accessos del municipi i dels seus pobles.

L’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, assegura que es tracta d’una “eina més per millorar la seguretat i la resolució de possibles delictes, així com un element dissuasori de possibles delinqüents. La instal·lació permetrà que els Mossos d’Esquadra puguin accedir a totes les imatges i dades captades per les càmeres”.