NOTA DE PREMSA – Bescanó eixampla cultura amb l’ampliació de la biblioteca

La Biblioteca Josep Fontbernat i Verdaguer de Bescanó ha guanyat espai amb el lloguer del local annex a aquesta.

L’ampliació permetrà fer una remodelació de tot l’espai i es concretarà en millorar l’espai de lectura per adults, acotar l’espai per treballar amb els ordinadors, ampliar la biblioteca Infantil amb llum natural i més espai per a la lectura.

L’ampliació permetrà remodelar i millorar també la part dedicada als infants, la zona de la bibliojocs. Aquest espai pensat per poder fer activitats per als més menuts, amb llibres, jocs i joguines, ha esdevingut una necessitat per a moltes famílies del poble i s’ubicarà físicament a l’espai del nou local annex, amb una entrada independent perquè no interfereixi en l’ambient de treball de la biblioteca.

A més, aprofitant la remodelació de la biblioteca s’adaptarà tota la il·luminació actual a tecnologia LED, més eficient, menys costosa i més respectuosa amb el medi ambient.

Aquestes obres van començar a finals d’any i seran utilitzables la propera primavera.

“La biblioteca Josep Fontbernat i Verdaguer esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l’accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement”, ha afirmat Pere Lluís Garcia, Alcalde de Bescanó.