NOTA DE PREMSA – L’ajuntament de Bescanó homenatja la gent gran del municipi

Com ja és tradició, la Festa de la gent gran és una trobada que se celebra anualment pels volts d’octubre, a Bescanó.

L’homenatge s’organitza des de l’Ajuntament del municipi i amb aquesta festa es vol retre homenatge a tota la gent gran del municipi, especialment a aquells veïns i veïnes que celebren 50 anys de casats.

Aquest passat diumenge 21 d’octubre, a les 12h del migdia, es va iniciar la celebració d’homenatge amb la missa a l’església Parroquial, seguidament el dinar de germanor amb un Pavelló Polivalent ple a vessar, on van poder degustar d’un àpat més de 340 persones.

Durant el mateix dinar, es va fer entrega a cada parella que celebra les noces d’or d’una placa commemorativa amb la reproducció de la plaça major de Bescanó.

Segons Pere Lluís Garcia, alcalde de Bescanó, “amb aquest acte volem retre homenatge una generació de persones que han patit, lluitat i treballat dur per aconseguir un futur millor per a totes i tots nosaltres”.

Garcia ha afegit “ Des de l’ajuntament de Bescanó treballem per un envelliment digne i segur. La nostra gent gran és un gran actiu per al poble i hem de saber aprofitar la seva experiència, coneixements i saviesa”