NOTA DE PREMSA – BESCANÓ SUSPÈN PER SEGON ANY LA FIRA DE L’EMBOTIT A CAUSA DE LA PANDÈMIA

La Comissió de la Fira de l’Embotit de Bescanó ho ha decidit després de valorar les alternatives.

Les mesures sanitàries contra l’expansió de la covid-19 han portat a la suspensió per segon any consecutiu de la FIRA DE L’EMBOTIT DE BESCANÓ, que aquest any havia de ser el 21 de març de 2021 i estava organitzat per la Comissió de la Fira de l’Embotit amb el suport de l’Ajuntament de Bescanó.

Els organitzadors van valorar diverses possibilitats per poder mantenir la fira, però finalment l’entitat va decidir suspendre perquè les alternatives no haurien mantingut l’essència de la Fira, segons expliquen en un comunicat.

«Ens ha costat molt prendre aquesta decisió, perquè significa trencar amb una tradició que enguany arribava a la 25a edició i que ja es va haver de suspendre l’any passat. Però els membres de l’entitat també entenem que, per sobre de tot, està la salut de les persones, i amb això no s’hi pot jugar», explica el president de la Comissió de la Fira de Bescanó, Joan Càceres. I remarca: «malgrat que hàgim hagut de suspendre la Fira, animem a tots els bescanonins i bescanonines que mantinguin viu l’esperit de la Fira, així com de les entitats, institucions i parades artesanes que cada any participaven». Esperem doncs poder celebrar-la l’any vinent.

 

Bescanó, a 2 de febrer 2021