NOTA DE PREMSA – Bescanó congela tots els impostos

L’equip de govern del consistori ha apostat per la congelació de la totalitat dels tributs per al 2019, demostrant novament el compromís de l’Ajuntament amb la moderació i contenció fiscal.

D’aquesta manera, el preu dels serveis municipals es mantindrà en els mateixos valors que l’any passat, traient la pressió fiscals als ciutadans.

Després d’estudiar la recaptació, la capacitat d’endeutament i la gestió econòmica de la despesa en els últims anys, i en compliment de l’escenari pressupostari previst pel pròxim 2019, l’Ajuntament de Bescanó es troba en bones condicions econòmiques que permeten congelar les taxes i els impostos i no carregar més fiscalment les economies familiars i empresarials.

En paraules de l’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, “La congelació de les ordenances són un clar un reflex del tarannà d’aquest equip de govern i de la bona gestió econòmica realitzada en aquests darrers anys”.

“Nosaltres escoltem i dialoguem amb els ciutadans. Ara més que mai la nostra prioritat és estar al costat de la gent, per aquest motiu també mantenim totes les bonificacions de l’any passat” ha afegit Garcia.