Com hi puc participar. Digues la teva.

  • Vine al taller . Es farà una sessió/taller on es concretaran aquelles coses que per vosaltres caldria fer pels joves del poble (es discutirà sobre el resum esquemàtic de 3 pàgines que et pots descarregar des d¿aquesta web). Per cert!!, un taller no és una reunió pallissa on algú explica una cosa durant 1 hora i els altres escolten, un taller és un espai on els protagonistes sou vosaltres. La realització del taller serà el dijous dia 31 de març a les 20:00h a l’Hotel d’Entitats”.
  • També pots participar a través de la bústia de suggeriments d’aquesta web i dir el què penses sobre Bescanó i els joves (pots fer comentaris sobre el document resum que està penjat aquí, pots fer propostes de millora…. es tracta de dir la teva).
  • A més, si vols pots enviar un mail posant el teu nom, edat i número de telèfon (evidentment tota aquesta informació és confidencial i estarà protegida) a l’adreça mai@girona.com i t’anirem informant de tot.
  • Bústia de suggeriments : Aquest és un espai de la web que et permet fer suggeriments, comentaris, propostes, etc. sobre tot allò que tingui relació amb els joves i Bescanó.