Alguns links que us poden interessar

En aquest espai web del ministeri de treball i assumptes socials pots trobar-hi informació sobre beques, cursos, formació, premis, activitats i publicacions

Plana web de l’Ajuntament de Girona on hi pots trobar informació sobre viatges, activitats culturals, activitats lúdiques, concerts, entitats existents, joves emprenedors, etc.

La Secretaria General de Joventut posa al teu abast el Portal Jove, un espai a internet pensat perquè tu i la resta de joves catalans pugueu trobar-hi informació sobre un munt de temes del vostre interès: estudis i formació, recursos per trobar feina, assessorament en matèria de salut i prevenció, orientacions per accedir a un habitatge, activitats culturals i de lleure, accés a les associacions i entitats juvenils d’arreu del país.

L’Observatori Català de la Joventut de la Secretaria General de Joventut es dedica a l’estudi, l’anàlisi i la reflexió al voltant del món juvenil català. En aquest espai hi podràs trobar tota la informació sobre estudis, estadístiques i jornades relacionades amb els joves

És un projecte que ajunta diferents associacions de voluntariat de les comarques gironines que es dediquen a l’educació en el lleure. En aquest espai web hi podreu trobar informació específica referent a l’educació i el lleure així com informació general de les entitats existents a tota la província.

Espai web molt interessant on hi podràs trobar informació sobre les pel.lícules en cartellera, anuncis classificats (habitatge, motor, treball, etc.) i les activitats juvenils que es fan a tota la província.

Aquest és un portal independent gironí que agrupa tots els actes que es desenvolupen a les comarques gironines.

A les ciutats hi ha moltes persones grans que viuen soles. No necessiten atencions especials. Es valen per elles mateixes i s’interessen activament per tot allò que les envolta. Però sovint trobem a faltar una mica de companyia. Alhora, hi ha força estudiants joves que busquen un lloc cèntric, a prop de la seva universitat, per estar-hi. Però no tenen prous diners per pagar el lloguer d’un habitatge d’aquestes característiques.

Pàgina web que ofereix una extensa base de dades sobre albergs de tot el món. Troba un lloc on quedar-te a un preu que s’adapta al teu pressupost.

Suport Associatiu és l’entitat de la Fundació Catalana de l’Esplai, dedicada a fer costat el món associatiu en els diferents àmbits de la gestió. La seva tasca s’orienta en tres vessants: l’assessorament, l’execució i la formació. A través de la seva web, podem inscriure’ns al butlletí electrònic Canal Suport, que proporciona informació útil i actualitzada sobre el món associatiu, i sobre com accedir a enllaços i notícies sobre aspectes jurídics, comptables o informàtics. A més, aquesta pàgina disposa d’un club d’usuaris que agrupa totes les associacions usuàries dels serveis i/o programes informàtics de Suport, als qui ofereix tot tipus d´’ajudes i assessorament. Així mateix, des de la pàgina de Suport Associatiu es poden consultar els cursos de formació del Centre d’Estudis de l’Esplai.

Web amb multitud de recursos per a associacions i per al foment del treball en xarxa de les entitats que integren el projecte. Alguns dels elements més interessants són la xarxa per a l’intercanvi d’experiències, un banc de recursos i una extensa bibliografia per a la «construcció d’una democràcia participativa a Catalunya».

Temes de joventut és una revista que publica la Secretaria General de Joventut de la Generalitat i tracta sobre temes d’interès juvenil (treball, salut, habitatge, educació i cultura).