DIADA DE SANT JORDI

El dia 23 d’abril tots els pobles i ciutats de Catalunya celebren SANT JORDI, patró de Catalunya.

La festa s’origina en la llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa. Segons la llegenda, un drac assolava els voltants de la vila fins que els habitants van decidir donar-li una persona cada dia, escollida per sorteig, i evitar així altres destrosses. Un dia li va tocar a la filla del rei i, quan el drac es disposava a menjar-se-la, va aparèixer un cavaller, Sant Jordi, que matà la fera. De la sang del monstre va sorgir un roser, d’on el cavaller va agafar una rosa que va donar a la princesa.

Roses i llibres  cobreixen els carrers de tot Catalunya representant l’amor i la reivindicació de la cultura com a elements centrals de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Aquest any però, no ho podrem celebrar com fins ara ho hem estat fent, però TAMBÉ ho podem celebrar 🥳🥳! Vegeu la proposta!

#BescanoesSantJordi
#BescanoesCultura

Copia de El cavaller de la cuirassa rovellada de llautó voldria fer una proposta honesta com cal a tothom. Donat que la diada de Sant Jordi s'ha ajornat i no sabem com ens veurem aquell dia proposa que grans, pe (1)