Comunicat d’alcaldia

L’Ajuntament de Bescanó lamenta els fets succeïts  al poble d’Estanyol

El consistori vol posar de manifest que la situació socioeconòmica de la veïna del municipi, la coneixia el Servei Bàsic d’Atenció Social del municipi, i que se l’havia atès tenint en compte les seves peticions i respectant sempre la seva voluntat.

Ens consta, i així ens ho han fet saber els tècnics del Servei Bàsic d’Atenció Social del municipi, que hi havia una ordre de desnonament de l’habitatge on vivia i que des del servei es va treballar per poder demanar-ne un ajornament. En una primera instància es va poder aturar i posposar el desnonament fins al 19 de març de 2019. Posteriorment, el Servei Bàsic d’Atenció Social de Bescanó va emetre un segon informe a petició de la interessada per poder-lo presentar al jutjat competent a través del seu advocat.

Paral•lelament, els professionals del Servei Bàsic d’Atenció Social varen intervenir de forma continuada en aquest cas, mitjançant l’oferiment de recursos i serveis als quals aquesta veïna s’hi va poder acollir, i respectant, en tot cas, la seva voluntat.

L’Ajuntament de Bescanó, conjuntament amb els seus veïns i veïnes, viuen amb consternació els fets succeïts ahir a la tarda i mostren el més sentit condol a la família.

Pere Lluís Garcia
Alcalde de Bescanó